Followers

Google+ Followers

Showing posts with label oktober. Show all posts
Showing posts with label oktober. Show all posts

Monday, 3 October 2016

Daftar Ahli Shaklee dan Dapat Percuma Lecithin dan Vitamin C

HANYA 1 OKTOBER SEHINGGA 15 OKTOBER 2016 SAHAJA !


Kepada sesiapa di luar sana yang ingin menjadi ahli Shaklee, promosi ini adalah sangat menguntungkan tau !




Lecithin dan vitami C akan diberikan secara percuma dekat anda bila anda mendaftar menjadi ahli HANYA dari 1 hingga 15 oktober sahaja !



Lecithin akan diberikan kepada sesiapa sahaja yang membuat pembelian sebanyak 100 - 199 uv. Manakala Vitamin C diberikan kepada pembeli sebanyak 200 uv ke atas.


Salah satu produk kegemaran Shaklee yang mempunyai banyak kelebihan sehinggakan menjadi kegemaran ramai ialah vivix ! Kalau anda membuat pembelian sahaja sudah boleh mendapat Lecithin tau! Dan kalau membeli dua botol vivix sudah boleh mendapat 200 uv ke atas.


Ah... sudahlah dapat khasiat vivix... Dapat pula percuma lecithin dan vitamin C?


Vivix cuma satu cadangan daripada saya. Anda boleh saja membeli apa-apa sahaja gabungan produk Shaklee ni tau ! Boleh klik di sini untuk membaca antara kelebihan vivix yang menjadi kegilaan ramai.


Please korang... Jangan menangis tak berlagu bila promosi ni dah habis nanti. Jangan malu-malu untuk bertanya kepada saya tentang cara menjadi ahli Shaklee sementara promosi ini masih berlangsung.


Saya di sini akan membantu anda. Bukan hanya untuk menjual. Tetapi rasa sangat sayang jika anda tidak tahu promosi yang tersangatlah gempak sedang berlangsung !


Tidak kira anda berada di mana sahaja. Di utara. Di selatan ataupun di Sabah Sarawak sekalipun... Semua pendaftaran keahlian boleh dilakukan secara mudah oleh saya. Jangan risau. Jangan takut. Dan paling penting jangan ragu-ragu. Tak tahu boleh bertanya kepada saya ya.


Jangan risau. Saya tak makan orang. Hehehe.


Sayang sangat tau kalau anda terlepaskan peluang ini.


Anda boleh klik di sini untuk membaca kelebihan Lecithin.


Dan anda boleh klik di sini untuk membaca kelebihan vitamin C.


Malah jika anda tertanya-tanya kenapa saya mengambil vitamin c bolehlah klik di sini juga.


Jika anda mahu tahu kenapa anda perlu menjadi ahli shaklee?



  • anda dapat membeli mana-mana barangan shaklee pada harga yang lebih murah
  • mempunyai peluang untuk menjana pendapat anda
  • anda bukan berseorangan. Bukan berdua dengan orang yang tolong mendaftarkan anda. Tapi bersama-sama satu kumpulan!
  • anda juga akan dipimpin. Ditatih. Didorong secara berjemaah bersama-sama ahli kumpulan anda.
  • jarak yang berjauhan bukanlah alasan untuk di'coach' ya
  • secara tak langsung boleh boost up kan spirit
  • bisnes dilakukan bukan hanya untuk bisnes sahaja. Akan ada unsur-unsur islamik. Ha nak tau?


Kenalah cepat-cepat mendaftar menjadi ahli. Saya sudah. Ada ramai lagi yang sudah berjaya. Jadi anda? Jangan ketinggalan ya.


Boleh bertanya, membeli, mendaftar dan mendapat nasihat cara pemakanan daripada saya, pengedar Shaklee yang sah.



Khadijah 
ID : 1226555
0193745642
(sms / whatsapp sahaja)

Saturday, 1 October 2016

Promosi Gempak Shaklee : Oktober

Wah, dah tak sedar kini kita sudahpun melangkah ke bulan yang baru iaitu bulan Oktober. Sudah semestinya Shaklee akan mengadakan promosi yang hebat punya!


Dah tau apa promosi Shaklee bulan ini?


Isy... Isy... Isy... Tak tahu lagi?


Ha... ini yang saya nak bagi tau ni. Bulan ni kita ada TIGA PROMOSI!


Best tak? Excited tak? Okay apa promosinya?


Yang pertama - Beli 7 botol Omega Guard dengan harga 6 botol sahaja!

promosi oktober shaklee omega guard






Yang kedua - Beli 2 botol Omega Guard dan dapat 5% diskaun!


promosi oktober shaklee omega guard







Yang ketiga - Beli 4 botol Vita-Lea For Children dengan harga 3 botol sahaja!

promosi oktober shaklee vita-lea for children



Best kan promosi ni walaupun anda bukan ahli? Tapi... Kalau jadi ahli boleh dapat harga laaagi murah tau ! Kalau nak tau, kenalah contact saya cepat-cepat ya.


Ehem.


Baiklah saya nak share sikit tentang omega guard dan vit-lea for children. Yelah... Nant tak kenal, tak berkenan pulakkan?


Okay, first saya nak sharing-sharing dulu tentang vita-lea untuk kanak-kanak dulu.


Kenapa budak-budak kena makan vitamin? First of all mestilah ramai parents dekat luar anak-anak mereka sihat, membesar dengan baik dan minda yang cergas kan? 

Haa... kalau setuju saya nak cakap.... Dear parents dekat luar sana silakan cepat-cepatlah grab chewable vita-lea for children untuk anak-anak sebabnya vita-lea for children : 

  • tak ada pewarna tiruan, perasa tiruan dan pengawet
  • mempunyai perasa anggur yang nyum nyum sedap ! Silap-silap parents pun share dengan anak-anak.
  • membekalkan 18 jenis vitamin dan mineral yang sangat... sangat... sangat penting untuk tumbesaran anak-anak.
  • dimasukkan kelapan-lapan vitamin B yang kebanyakkannya tiada dalam multivitamin di pasaran
  • menyokong tulang yang kuat dan menjadikan badan anak-anak sihat disebabkan kalsium, magnesium dan banyak lagi
  • mengandungi stevia dan Xylitol yang mempunyai rasa manis semula jadi. So, no cavity guys!
 Itu baru sikit je.


Sekarang kita nak tau tentang omega guard pula. Fokus saya sedikit lebih untuk new mom yang nak berkenalan dengan shaklee.


Perkara yang mesti kaum ibu-ibu suka tentang omega guard kerana omega guard sangat bagus untuk otak baby sejak dari dalam kandungan lagi. Malah, ada research yang mendapati ibu yang mengambil 1000 mg omega 3 semasa mengandung akan mendapat anak yang mempunyai perkembangan minda lebih cepat berbanding ibu yang hanya mengambil 100mg omega 3 sahaja.


Omega guard juga terbaik sebab :

  • mengurangkan selera makan
  • boleh mengurangkan berat badan lebih-lebih lagi kalau consume sekali dengan alfafa shaklee
  • menghalang pembentukan lemak semasa ibu makan
  • mengurangkan risiko kelahiran bayi pramatang
  • mengurangkan risiko meroyan bagi ibu yang baru bersalin
  • memelihara jantung dan juga sendi

Ada banyak lagi tau kelebihan-kelebihan yang ada pada promosi bulan oktober ni.


Jadi kepada sesiapa yang berminat nak membeli, bertanya atau ingin membeli produk shaklee, bolehlah menghubungi saya melalui facebook ataupun hubungi saya di bawah.


Khadijah 
ID : 1226555
0193745642
(sms / whatsapp sahaja)