Followers

Google+ Followers

Showing posts with label vita-lea children. Show all posts
Showing posts with label vita-lea children. Show all posts

Friday, 2 December 2016

Oops... sudah Disember rupanya !

Nampaknya blog ni dah lama sangat bersawang. Pertama sekali saya ingin meminta maaf kerana tak dapat buat bw sebab sibuk dengan peperiksaan STPM. Dan kini saya sedang melakukan part time di kedai kek untuk sebulan.



Tapi mana boleh nak lupakan Shaklee kan?



Tau tak yang promosi untuk bulan ini sangat-sangat superb? Rugi sangat kalau korang tak tau. Jadi korang mesti bersemangat berkobar-kobar nak tau? Hee :D


















Best kan? Rugi sangat kalau korang tak dapatkan sekarang. Tapi kalau korang jadi ahli, korang bukan sahaja akan dapat harga yang lebih murah, tapi ada banyak lagi kelebihannya. Antaranya korang boleh tahu update terkini promosi bulanan dari Shaklee dengan lebih cepat juga. Boleh whatsapp saya untuk tahu lebih lanjut.


Eh kenapa berahsia sangat?


Bukannya nak berahsia. Tapi nak test adakah semangat korang nak join shaklee ni berkobar-kobar ataupun tidak. Hehehe.


Saya pengguna dan juga pengedar Shaklee.


Jadi kepada sesiapa yang berminat nak membeli, bertanya atau ingin membeli produk shaklee, bolehlah menghubungi saya melalui facebook ataupun hubungi saya di bawah.


Khadijah 
ID : 1226555
0193745642
(sms / whatsapp sahaja)

Saturday, 1 October 2016

Promosi Gempak Shaklee : Oktober

Wah, dah tak sedar kini kita sudahpun melangkah ke bulan yang baru iaitu bulan Oktober. Sudah semestinya Shaklee akan mengadakan promosi yang hebat punya!


Dah tau apa promosi Shaklee bulan ini?


Isy... Isy... Isy... Tak tahu lagi?


Ha... ini yang saya nak bagi tau ni. Bulan ni kita ada TIGA PROMOSI!


Best tak? Excited tak? Okay apa promosinya?


Yang pertama - Beli 7 botol Omega Guard dengan harga 6 botol sahaja!

promosi oktober shaklee omega guard






Yang kedua - Beli 2 botol Omega Guard dan dapat 5% diskaun!


promosi oktober shaklee omega guard







Yang ketiga - Beli 4 botol Vita-Lea For Children dengan harga 3 botol sahaja!

promosi oktober shaklee vita-lea for children



Best kan promosi ni walaupun anda bukan ahli? Tapi... Kalau jadi ahli boleh dapat harga laaagi murah tau ! Kalau nak tau, kenalah contact saya cepat-cepat ya.


Ehem.


Baiklah saya nak share sikit tentang omega guard dan vit-lea for children. Yelah... Nant tak kenal, tak berkenan pulakkan?


Okay, first saya nak sharing-sharing dulu tentang vita-lea untuk kanak-kanak dulu.


Kenapa budak-budak kena makan vitamin? First of all mestilah ramai parents dekat luar anak-anak mereka sihat, membesar dengan baik dan minda yang cergas kan? 

Haa... kalau setuju saya nak cakap.... Dear parents dekat luar sana silakan cepat-cepatlah grab chewable vita-lea for children untuk anak-anak sebabnya vita-lea for children : 

  • tak ada pewarna tiruan, perasa tiruan dan pengawet
  • mempunyai perasa anggur yang nyum nyum sedap ! Silap-silap parents pun share dengan anak-anak.
  • membekalkan 18 jenis vitamin dan mineral yang sangat... sangat... sangat penting untuk tumbesaran anak-anak.
  • dimasukkan kelapan-lapan vitamin B yang kebanyakkannya tiada dalam multivitamin di pasaran
  • menyokong tulang yang kuat dan menjadikan badan anak-anak sihat disebabkan kalsium, magnesium dan banyak lagi
  • mengandungi stevia dan Xylitol yang mempunyai rasa manis semula jadi. So, no cavity guys!
 Itu baru sikit je.


Sekarang kita nak tau tentang omega guard pula. Fokus saya sedikit lebih untuk new mom yang nak berkenalan dengan shaklee.


Perkara yang mesti kaum ibu-ibu suka tentang omega guard kerana omega guard sangat bagus untuk otak baby sejak dari dalam kandungan lagi. Malah, ada research yang mendapati ibu yang mengambil 1000 mg omega 3 semasa mengandung akan mendapat anak yang mempunyai perkembangan minda lebih cepat berbanding ibu yang hanya mengambil 100mg omega 3 sahaja.


Omega guard juga terbaik sebab :

  • mengurangkan selera makan
  • boleh mengurangkan berat badan lebih-lebih lagi kalau consume sekali dengan alfafa shaklee
  • menghalang pembentukan lemak semasa ibu makan
  • mengurangkan risiko kelahiran bayi pramatang
  • mengurangkan risiko meroyan bagi ibu yang baru bersalin
  • memelihara jantung dan juga sendi

Ada banyak lagi tau kelebihan-kelebihan yang ada pada promosi bulan oktober ni.


Jadi kepada sesiapa yang berminat nak membeli, bertanya atau ingin membeli produk shaklee, bolehlah menghubungi saya melalui facebook ataupun hubungi saya di bawah.


Khadijah 
ID : 1226555
0193745642
(sms / whatsapp sahaja)