Followers

Google+ Followers

Showing posts with label join. Show all posts
Showing posts with label join. Show all posts

Monday, 10 October 2016

COMICS GIVEAWAY BY SVIORS




HOW TO JOIN :

1. Buat satu entry bertajuk 'COMICS GIVEAWAY by SVIORS.
2. Letak banner di atas tu dan backlinkkan ke sini.
3. Tinggalkan komen dekat bahagian komen beserta dengan link entri korang.



Pemenang dipilih melalui cabutan bertuah! All the best^^


HADIAH :

9 buah komik untuk 3 orang pemenang, jadi seorang akan dapat 3 buah komik.

Set A
1. Pujaan Hatiku
2. Cinta Puteri Bulan Sabit.
3. Doktor Hatiku

Set B
1. 1/3 Romantika
2. Love Triangle
3. Jom Ke Sekolah Malam!

Set C
1. Coklat & Pudina
2. Andainya Dia Di Kafe Ini
3. Organisasi Rahsia Sekolah


EXTRA HADIAH : Pemenang bertuah?


+



1 Small Bag Organizer + 1 Cartoon Sleep Eyes
untuk seorang pemenang.




Giveaway starts 12 / 09 / 2016 until 12 / 10 /2016

Aznis Giveaway


Aznis Giveaway !

Giveaway ini dinamakan sebagai Aznis Giveaway kerana Aznis_ merupakan nama instashop yang dikendalikan oleh Hanis . Tujuan utama Giveaway ini adalah untuk memperkenalkan kepada orang ramai kewujudan instashop Hanis yang "hidup segan mati tak mahu" itu (nangis) disamping memeriahkan kembali blog Hanis yang ownernya ini jarang update kerana busy (plus takde idea) . Jadi Hanis harap giveaway ini mendapat sambutan dari rakan-rakan blogger =) Tq very much !

Syarat-syaratnya mudah sahaja ! 

1) Follow blog INI sahaja

2) Follow insta INI dan INI sahaja (Hanis akan followback sebab Hanis nak kenal juga blogger-blogger lain hihi)

3) Tag 2 orang rakan blogger sahaja (pastikan mereka tahu)

4) Buat 1 entri mengenai giveaway ini (pastikan banner diatas dilinkkan ke entri Hanis ini)

5) Post entri anda diruangan komen dibawah (anda mungkin yang bertuah!!!)


Hadiah-hadiahnya...

3 AloeVera mini lipstick untuk dimenangi oleh 3 pemenang bertuah !

Hasil carian imej untuk lipstick aloe vera mini

Hasil carian imej untuk lipstick aloe vera mini

dan kalau penyertaan memberangsangkan , hadiah mungkin akan bertambah !Kemungkinan besar adalah novel !!! Jadi , mai pakat ramai-ramai ajak kawan join GA ini !


Tarikh berlangsung : 8 Oktober 2016 - 8 November 2016




Segmen Bloglist Nov ~ Dis 2016 by Yana Pink Blossom

Segmen Bloglist Nov ~ Dis 2016 Yana Pink Blossom | Dalam usaha untuk memeriahkan lagi dunia blogger ni dan menggalakkan kerajinan untuk blogwalking kat blog korang, Yana dengan sukacitanya melancarkan segmen pencarian bloglist beliau untuk ditempek di blog Yana Pink Blossom mulai November hingga Disember 2016 ini.

Sila klik BANNER untuk join!!!

*Cara Penyertaan*
  1. Buat entry bertajuk Segmen Bloglist Nov ~ Dis 2016 by Yana Pink Blossom;
  2. Copy & paste semua coding yang disediakan di ruangan entri anda (HTML);
  3. Pastikan banner ini di link kembali kepada entri asal iaitu entri segmen di blog Yana Pink Blossom. Sekiranya tidak, entri korang tidak diterima;
  4. Publish dan tinggalkan link entri korang di ruangan komen entri asal segmen sahaja. Komen di ruangan entri lain tidak dikira yer;
  5. Klik link yang diminta sebagai sumbangan jujur dan ikhlas (^^,); dan
  6. Tarikh tutup penyertaan adalah adalah 31 Oktober 2016 jam 12.00 midnight.

Tuesday, 4 October 2016

Giveaway dan Blog List Oktober di http://vitamin-cerdik.com

http://vitamin-cerdik.com/2016/10/giveaway-dan-blog-list-oktober-2016-di-vitamin-cerdik-com.html/

boleh klik untuk join :)

Tak sangka betul Kak Anah ataupun Raihanah Ahmad buat giveaway bersempena kenaikan rank beliau dalam Shaklee. Sekali lagi saya ingin ucapkan tahniah buat Kak Anah secara official di blog ini.


Kak Anah juga merupakan seorang pengedar Shaklee yang saya kagumi. Sebab itulah saya selalu jenguk-jenguk blog Kak Anah. Kiranya dia antara mentor sayalah dalam Shaklee ni. Anda bolehlah ke blog beliau di sini.


Dalam banyak-banyak entri yang beliau dah tulis... Ada tiga antaranya yang saya rasa sangat menarik untuk dibaca.


  1. tentang vivix - http://vitamin-cerdik.com/2016/07/jerawat-teruk-akhirnya-hilang-selepas-3-bulan.html/
  2. tentang kanser - http://vitamin-cerdik.com/2016/04/shaklee-membantu-merawati-kanser.html/
  3. tentang detox - http://vitamin-cerdik.com/2016/09/hilangkan-craving-makanan-manis-dalam-7-hari.html/

Syarat-syaratnya mudah sangat untuk join. Bukan senang nak dapat peluang ni. Tak rugi kalau join. Untung adalah.




Jom join ramai-ramai :) 

Friday, 16 September 2016

Monday, 6 June 2016

Sebab Saya Nak Masuk Bloglist Ramadhan 1437 Hasrul Hassan.

Assalamualaikum.

http://www.hasrulhassan.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html
klik gambar untuk join :)

Kenapa saya nak masuk bloglist Tuan? Hrmm… Ada beberapa sebab sebenarnya yang saya sudah membuat senarai di bawah.


Pertama.

Terdapat banyak pelbagai entri yang menarik di blog Tuan. Buktinya… Haa dekat print screen tu ada gambar entri lain di blog Tuan yang saya baca.


Kedua.

Blog saya masih lagi baru dicipta. Baru sehari umur blog ini. Jadi tak ada yang kenal lagi blog ini. Jika saya diletakkan sebagai bloglist tuan, berkemungkinan blog saya akan menerima tempias aura blog Tuan. Manalah tau kan…. Hehehehe.


 Ketiga.

Blog Tuan merupakan blog pertama yang saya follow. Haaa…



Okay itu sahaja sebab-sebab yang saya dapat fikirkan sekarang.


Oh tak lupa untuk saya ucapkan salam Ramadhan :)