Followers

Google+ Followers

Showing posts with label disember. Show all posts
Showing posts with label disember. Show all posts

Friday, 2 December 2016

Oops... sudah Disember rupanya !

Nampaknya blog ni dah lama sangat bersawang. Pertama sekali saya ingin meminta maaf kerana tak dapat buat bw sebab sibuk dengan peperiksaan STPM. Dan kini saya sedang melakukan part time di kedai kek untuk sebulan.



Tapi mana boleh nak lupakan Shaklee kan?



Tau tak yang promosi untuk bulan ini sangat-sangat superb? Rugi sangat kalau korang tak tau. Jadi korang mesti bersemangat berkobar-kobar nak tau? Hee :D


















Best kan? Rugi sangat kalau korang tak dapatkan sekarang. Tapi kalau korang jadi ahli, korang bukan sahaja akan dapat harga yang lebih murah, tapi ada banyak lagi kelebihannya. Antaranya korang boleh tahu update terkini promosi bulanan dari Shaklee dengan lebih cepat juga. Boleh whatsapp saya untuk tahu lebih lanjut.


Eh kenapa berahsia sangat?


Bukannya nak berahsia. Tapi nak test adakah semangat korang nak join shaklee ni berkobar-kobar ataupun tidak. Hehehe.


Saya pengguna dan juga pengedar Shaklee.


Jadi kepada sesiapa yang berminat nak membeli, bertanya atau ingin membeli produk shaklee, bolehlah menghubungi saya melalui facebook ataupun hubungi saya di bawah.


Khadijah 
ID : 1226555
0193745642
(sms / whatsapp sahaja)